Lul afbinden hete sexs

lul afbinden hete sexs

Mijn eikel schoof iets naar voren toe, ondanks de druk die erop uitgeoefend werd. Hierdoor schoof een elektrode iets in mijn plasgaatje, wat een heerlijk gevoel gaf.

Zo je vind het dus prettig, eens kijken of je dit programma dan prettig vind. Meteen voelde ik de schokken heftiger worden. Vooral mijn ballen werden behoorlijk gepijnigd. Ik voel de schokken heen en weer gaan, dan mijn lul dan weer mijn ballen. Vooral de elektrode in mijn plasgat geeft een heerlijk gevoel. Zo, kijk eens ik zie voorvocht verschijnen, dat ga je direct merken. Het lijkt net alsof de elektrische prikkels door mijn eikel sterker worden, maar dat komt door het voorvocht wat uit mijn eikel loopt, en het koperen stripje raakt.

Ondanks het gewicht van de plankjes wipt mijn lul ritmisch heen en weer. Jos heeft zich inmiddels ook uitgekleed en staat met een harde lul naast me. Hij begint zich langzaam af te trekken. Dan loopt hij naar me toe en gelijk voel ik zijn lul tegen mijn wang kloppen. Pijpen, en hij houd zijn lul tegen mijn mond. Langzaam lik ik aan zijn eikel, best wel lekker. Terwijl Jos me pijnigt moet ik hem pijpen. Je mag nog niet klaarkomen hoor, ik bepaal wel wanneer het zover is, zegt Jos.

Hij trekt zijn lul uit mijnmond en ik voel hoe de prikkels stoppen. Dat was fijn he? Mmm ja lekker maar soms ook pijnlijk. Jos maakt alles los, behalve de bondage. Als alles los is trekt hij mijn zak weer omhoog en zet het touw vast aan de haak in het plafond.

Jos pakt een dun touwtje en bind deze net onder mijn eikel vast. Ook dit touwtje wordt door de ring gehaald en ik zie hoe mijn lul recht omhoog getrokken wordt. Kijk nu heb ik je zoals ik het wil, als je, je beweegt wordt alles opgerekt. Ik zie hoe hij een klein zweepje pakt.

Pats een klap op mijn ballen! Oei dat doet pijn maar ik laat hem zijn gang gaan. En weer een tik op mijn ballen. Ongemerkt probeer ik de slagen te vermijden, maar dat heeft tot resultaat dat mijn ballen en lul verder opgerekt worden.

Dan stopt hij met het slaan en masseert mijn ballen. Zijn andere hand omvat mijn lul en trekt er zacht aan. Ooh wat een heerlijk gevoel is het. Jos loopt weer weg en komt even later terug met een vibrator.

Deze ga ik lekker tussen je billen aanbrengen en dan langzaam oppompen, eens kijken hoeveel je verdragen kan. Met wat glijmiddel brengt hij de vibrator tussen mijn billen en ik voel het langzaam naar binnen glijden.

Dan voel ik dat hij begint te pompen. Langzaam wordt mijn kringspier opgerekt, en het begint wat pijn te doen. Ik moet kreunen maar Jos gaat langzaam door. Hij ziet aan mij dat het niet verder gaat en stopt. Hij pakt twee klemmen en zet deze een voor een op mijn ballen. Ook deze draait hij langzaam aan en ik voel de druk langzaam toenemen. Net voordat het echt pijn gaat doen stopt hij. Zo nu je lul nog, wacht maar af wat er gaat gebeuren , Henk. Jos pakt een elektrode en duwt deze in mijn plasbuis.

Ik voel het goed want de elektrode is behoorlijk dik. Hij sluit de elektrode aan op een kastje. Een tweede elektrode brengt hij net onder mijn eikel aan, en ook deze wordt op het kastje aangesloten. Jos zet het kastje aan en korte schokken tergen mijn lul. Hij staat op automatisch en het duurt 15 minuten. Ik laat je met rust en ga toekijken wat het met je doet.

Het programma loopt door en ik voel ritmische schokken door mijn eikel gaan. Langzaam , dan sneller en langzaam in kracht toenemend. Ik voel mijn lul heen en weer zwiepen. Doordat het touwtje nog steeds om mijn eikel zit kan het niet erg veel bewegen. Het duurt inderdaad 15 minuten.

Jos loopt op me af en trekt de elektrodes los. Ook de vibrator tussen mijn billen laat hij leegf lopen en trekt het eruit.

Als laatste maakt hij het touwtje die om mijn eikel zit los. Mijn ballen blijven afgebonden. Jos pakt nu een vacuumpomp en schuift deze om mijn lul heen.

Hij zet de pomp aan en ik voel hoe mijn lul opgerekt wordt. Dat is een heerlijk gevoel. Gelijktijdig voel ik eerst een vinger tussen mijn billen verdwijnen. Langzaam beweegt hij zijn hand zo. Ik kan het bijna niet meer volhouden en ik wil mijn zaad in de pomp spuiten.

Waarschijnlijk merkt Jos dat want de pomp wordt uitgezet. Nee, jij mag nog niet klaarkomen. Ik wil je neuken, laat me je voelen hoe het is. Uiteindelijk stem ik toe. Jos pakt een kondoom en schuift deze over zijn stijve piemel heen.

Hij brengt wat glijmiddel aan en duwt zijn piemel tussen mijn billen. Langzaam voel ik mijn kringspier oprekken, en zijn lul naar binnen toe schuiven. Jos begint te pompen. Doordat nog steeds in de stoel lig vastgebonden kan hij doen en laten wat hij wilt.

IK voel hoe de vacuumpomp van mijn lul afgetrokken wordt. Jos pakt mijn lul beet en begint me langzaam af te trekken. Jos kreunt en ik hoor hem zeggen dat het zo zal komen. Hij pompt door en plots voel ik zijn lul dikker worden. Ahhh, ik kom en hij spuit mijn kontje vol, althans alles in de condoom. Hij trekt zich terug, en laat me even alleen zo liggen.

Als hij terugkomt zegt hij, Henk jij gaat je nu voor me aftrekken. Ik zal je armen losmaken. Maar voordat je begint breng ik wel elektrodes aan op je ballen, dan is het nog heftiger als je klaarkomt. Duitse moeder in de keuken geneukt door stiefzoon. Drie Duitse lullen voor een jonge slet. Hey Duitse dikkerd, trek eens door. Duitse slet wil graag gebruikt worden. Ouwe Duitse slet laat jonge knul over haar neptieten spuiten. Amateur schlampe in Duitse slaapkamer. Duitse pijpsletten wil best van bil met Lothar.

Duitse slet in strakke legging pijpt op het openbaar toilet. Duitse buurvrouw sjort in de achtertuin. Duitse mature gestrikt op de Kerstmarkt. Duitse met pittig kapsel krijgt m van achteren. Grondige service beurt in de garage voor petite blondje. Duitse milf verslaafd aan de fles. Blondjes verwennen een pik in een Duitse bus. Duitse hangjeugd vindt spanning en vertier in de porno videotheek.

Duitse Gisele spuit het picknick kleedje onder. Duitse fraulein krijgt een hartig vuistlesje. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken.

. B2b massage utrecht sos pik

Lul afbinden hete sexs

Kijk geil mee hoe iedere centimeter van zijn grote lul in haar aars verdwijnt. De zondag voormiddag zat ik de krant van de vorige dag te lezen toen er hard op de deur van de bovenbuurvrouw werd geklopt. Meteen voelde ik de schokken heftiger worden. De grote dildo zat nog steeds in haar kont. Ze schreeuwde het uit van de pijn,maar ik had nog iets in petto voor haar. Hij staat op automatisch en het duurt 15 minuten.

ORGASME KUT LEKKERE STOOT

Author: Chelsey Mcfadden