Neuk me plat lesbi

neuk me plat lesbi

: Neuk me plat lesbi

Man zoekt shemale geil buiten Natte zwarte kut milth sex
VROUW ZOEKT NU SEX SEX IN HOOI 86
GEHANDICAPTE NEUKEN ZUIGEN AAN PENIS Ze streelde weer mijn keiharde tepels. Klik hier voor meer webcams!! Het werd een euforisch weekend waarin ze me een nieuwe wereld binnenloodste. Dat systeem is helemaal overhoop gehaald door haar toedoen. Het is vooral nog fysiek verlangen, maar voor mij gold dat ik behoefte had en heb aan meer.
Neuk me plat lesbi We kletsten en we kletsten en ik blowde voor het eerst sinds zeker twintig jaar weer weed. Haar huis zag er fris en gezellig uit en ze had een schitterende beschutte tuin. Het volgende moment begonnen we te dansen. Tussen haar benen, aan een riempje om haar heupen, bungelde een korte, harde kunstpik. Het effect kon natuurlijk niet uitblijven. Tasya - 4 Door: Het maakte me los, neuk me plat lesbi, José maakte me los.
Neuk me plat lesbi Laat ik nu in de traditie van deze site mijn prikkelende ervaring en niets verbloemend met jou als lezer delen. Ze streelde weer mijn keiharde tepels. Meestal is de muziek te luid, ziet het er blauw van de rook en komen de mensen er niet voor een goed gesprek, maar om te versieren en te scoren. Onder het dansen voelde ik aan haar tieten en zocht zij mijn billen met haar knedende vingers. Na het eten draaiden we muziek en gingen aan de wijn. Ze zei waar het op stond maar liet het niet bij woorden. Ze zat aan mijn borsten - ‘tieten’ heb ik van José geleerd te zeggen – alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, neuk me plat lesbi.

Neuk me plat lesbi

GRATIS NEUKEN IN ENSCHEDE GANGBANG IN ANTWERPEN Het klinkt zo plat zoals ik het hier schrijf, maar zo heftig was het gewoon in mijn fantasie. De pijn die het deed, was lekker geweest. Zij pest me, omdat ze zegt dat ze hem wel een keer wil lenen. Mega Mendi - 4 Door: Ik mocht eindelijk nieuwsgierig zijn. Maar dit waren gelijkgestemden en wisten wie het zei, dus het ijs was snel gebroken.

Ik gaf een beetje stotterend antwoord op deze onverwachte vraag en probeerde het met mijn antwoord in het midden te laten. Ik heb vanmorgen nieuwe batterijen in mijn vibrator moeten zetten. Het was een heerlijke Hunk om over te fantaseren. Geef nou maar toe dat jouw kut ook een beetje schraal is. Jij zit vooral op dat koor omdat je niet alleen wilt zijn. Maar die andere vrouwen, daar pas je niet bij. Net zo als ik trouwens.

Maar ik vind zingen nu eenmaal leuk. Waarom snap ik niet, maar in je ogen zie ik telkens een groot verlangen. Geef het maar toe! Meid, hou jezelf niet voor de gek, en gebruik je kut waar hij voor bedoeld is. Denk je dat je vent op zijn buitenlandse reizen zichzelf alleen maar aftrekt? Die heeft vast in iedere stad een andere schat. Hij heeft groot gelijk, wat mij betreft. Jij moet je eigen gelijk ook maar eens gaan halen.

Ieder woord leek waar. Ze kwam meteen tot de kern en hield geen rekening met mijn onzekerheden of angsten. Ze hield me een spiegel voor en ze was werkelijk geïnteresseerd in mij.

Ik besefte dat ik heel lang als het behang op de muur had geleefd in de woonkamer van mijn leven. Ik was opgewonden van de verandering die ik bij mezelf bespeurde toen José het gesprek had af gebroken.

Ze trok me moeiteloos mee in een verlangen om uit de band te springen. Niet zonder slag of stoot, want ik wist onbewust dat het mijn leven op zijn kop kon zetten.

Maar ze trok me aan als een magneet. Ik had op dat moment niet door dat het ook seksueel was. Vrijen met een vrouw kwam gewoon niet in me op. Zo was ik niet geprogrammeerd. Maar dat weekend veranderde alles. Ik ging op bezoek bij José die achteraf woonde in een heerlijk boerderijtje.

Haar huis zag er fris en gezellig uit en ze had een schitterende beschutte tuin. Het geeft me een heerlijk gevoel van vrijheid. Ik kon het me voorstellen, ik voelde me er meteen thuis. Voor het eerst raakten we echt in gesprek en vertelden elkaar onze levensgeschiedenis.

Zo was zo anders, zo helder en wijs en zo vol zelfvertrouwen. Ze was de vriendin die ik altijd had gemist en nooit had gehad. Maar ze nam de tijd voor me. Dit was pas het begin. Het was niet geraffineerd of vooropgezet. We aten samen een heerlijke maaltijd met groenten uit haar tuin. Na het eten draaiden we muziek en gingen aan de wijn. We kletsten en we kletsten en ik blowde voor het eerst sinds zeker twintig jaar weer weed.

Het maakte me los, José maakte me los. Als vanzelf durfde ik nu ook intieme vragen te stellen aan José. Dat was altijd glad ijs voor me geweest, maar nu ging het vanzelf. Heerlijk aangeschoten durfde ik naar haar tattoos en piercings te vragen. Ze heeft een internetwinkel in piercings en tattoo benodigdheden, dus ze vond het kennelijk heel normaal. Zonder gene of mijn antwoord af te wachten trok ze haar truitje uit en even later zag ik de staafjes die ooit door haar tepels waren geprikt.

Ze zag aan mijn blik, vertelde ze me later, dat het me meer dan opwond, maar ze had besloten om me aan het idee te laten wennen zodat het lijntje dat ze uitgooide niet voortijdig zou breken. Ze tilde haar ene borst op en vertelde hoe het werkte. Soms’ deed ze op een feestje schildjes over haar tepels heen. De pijn die het deed, was lekker geweest. Ik begon vlug over haar tattoo die als een bloem om haar navel heen gezet was.

Door de navel zat ook een ringetje. Ze tilde haar billen op en trok haar slipje uit en ze schoot in de lach vanwege mijn geschrokken blik. Er ging een siddering door mijn onderbuik en ik voelde ineens dat mijn slipje helemaal nat was. Even later zat ze wijdbeens met opgetrokken benen en keek ik verwonderd en met schroom naar haar kaalgeschoren kut.

Ze had een ringetje door het hoedje boven haar klit en door een schaamlip zat ook een ringetje met een klein kettinkje er aan. Het wond me vreselijk op, maar ik verborg het onzeker en angstig. José deed er heel nuchter over en ging weer naast me zitten en sloeg haar benen over elkaar. Haar slipje bleef op de grond liggen. Ik weet zeker dat hij veel vaker thuis zal zijn.

Hij zal je bespringen zoals jij die vrachtwagenchauffeur wilde bespringen. Ze zag mijn verlangen en worsteling en ze speelde er mee. Ze zag mijn aarzeling. Ik zal je laten zien hoe mooi zo’n schildje je staat. Even later trok ik mijn bloesje en bh uit. Het vlinderde in mijn buik en mijn kut dreef nu echt. Mijn tepels waren keihard geworden en de zenuwknobbeltjes in mijn tepels opgezwollen.

José streelde ze goedkeurend en speelde even met mijn tepels tussen duim en wijsvinger. Zonde dat je ze zo verbergt. Ze pakte een doosje dat op het bijzettafeltje van de bank stond en even later duwde ze schildjes in verschillende vormen over mijn tepels heen. Ze zat aan mijn borsten - ‘tieten’ heb ik van José geleerd te zeggen – alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Het was zo intiem en geilmakend tegelijk. Maar dat laatste zei ik niet. Maar er was geen weg meer terug.

José zag mijn aarzeling. Mijn aders in mijn nek waren opgezwollen en ik wist niet goed meer hoe ik het had. Ze keek me ineens anders en indringend aan. Er was geen ontsnappen meer aan haar blik.

Ze streelde weer mijn keiharde tepels. Haar stem was iets heser en ze geilde op mij. Ik pakte haar polsen vast en probeerde haar af te weren. Ik voelde ineens intuïtief dat ik verleid werd en dat er geen ontkomen meer aan was. Mijn programma in mijn hoofd wees het af, maar mijn lichaam schreeuwde er om. Je bent geil op dit moment.

Stop het niet weg vanwege een stempeltje, durf je verdomme eens te laten gaan. Anders word je net zo’n schrompelkut. Ze duwde me achterover in de bank en kuste me vol op mijn lippen. En voor het eerst voelde ik die heerlijke vrouwentong die het gevecht met de mijne aanging in mijn mond. Mijn lijf leek ineens elektrisch geladen. Mijn hart bonkte in mijn keel en mijn stem sloeg over terwijl ik heel snel ademde.

Met één hand trok ze mijn hoofd strak naar achteren aan mijn haar. De andere zocht haar weg onder mijn rok en verdween in mijn slipje dat uitgewrongen kon worden.

Ik wil je al sinds ik je voor het eerst zag’ zei José hees en opgewonden. Ik liet me door haar leiden en ik mocht genieten van mezelf. Ik mocht eindelijk nieuwsgierig zijn. Ik mocht er zijn en van mezelf houden en mijn eigen verlangen naar genot najagen. Met een kromme vinger zocht ze haar eg in mijn drijvende kut. Ze ontdekte de G-spot waarvan ik wist dat ik hem moest hebben, maar waarvan ik het genot nog nooit ontdekt had.

Ik had geen woorden alleen onsamenhangende kreten tussen mijn gekreun en gehijg door toen ik stevige greep van haar handen twee keer snel achter elkaar kwam. En even later gebeurde waar ik me op dat moment voor schaamde. Mijn G-spot kwam tot ontploffing door de overweldigende geile massage van José en mijn kutvocht spoot tot mijn grote ontsteltenis naar buiten.

Mijn kutspieren trokken heftiger samen dan ooit. Ik was in trance. Ik was van de wereld, ik zag allerlei kleuren toen ik klaarkwam en mijn lijf leek van elastiek. Het was een oorverdovend geweldig orgasme zoals ik het nog nooit ervaren had. Het was het bevrijdende moment dat mijn leven deed kantelen. José lag boven op me en kuste me en streelde me, liefkozend en ineens heel teder.

Gelukzalig over de emoties die loskwamen. José was doping voor mijn zelfvertrouwen. Ze zei waar het op stond maar liet het niet bij woorden. Ik liet me heerlijk door haar leiden.

Ze nam de verantwoording voor even van me over. Ik voelde me zo veilig en vertrouwd bij haar. Bij en met haar leek mijn leven ineens compleet. Het werd een euforisch weekend waarin ze me een nieuwe wereld binnenloodste. We lagen vrijwel het hele weekend samen in bed of op het gazon in de tuin en deden heftige spelletjes zoals jonge geliefden die spelen.

Op mijn drieënveertigste leerde ze me dat ik mijn nieuwsgierigheid niet hoefde te verstoppen en dat als ik mijn geilheid durfde te zijn, het niet iets was om je voor te schamen.

Nu ruim een half jaar verder Ik heb mijn kut inmiddels ook kaalgeschoren en ik heb een discrete tattoo laten zetten. Mijn tepels, mijn kut, ik heb ze gepierct omdat ik het zelf wilde. Ik durf een geil wezen te zijn zonder me te schamen. We gaan af en toe als hartsvriendinnen samen op vakantie. Ik ben niet zo extravert als José, maar ik vind het heerlijk om me door haar mee te laten slepen. Op een midweek Lesbos liet ik me neuken samen met José door vier vertegenwoordigers die een bonustripje hadden gewonnen.

Ze dachten dat we twee potten waren. Het werd mijn eerste orgie en vast niet mijn laatste. Ik ging een paar weken later met José naar een vrouwenfeestje met drie vriendinnen van haar. Ze introduceerde me met ‘Dit is Jeanne en ze is geen lesbo of zo. Met een rood hoofd maakte ik kennis met haar vriendinnen. Maar dit waren gelijkgestemden en wisten wie het zei, dus het ijs was snel gebroken.

Die introductie zorgde er wel voor dat ik wel de te veroveren nieuweling was. Ik deelde met alle drie de vrouwen het bed en ik vond het geweldig. Het paste helemaal bij mijn verlangen om te experimenteren.

Mijn man neukt me sinds mijn ontbolstering vaker en intenser dan ooit als hij thuis is. Hard en ruw zoals alleen een man dat kan. Onuitgesproken weten we van elkaar dat we niet de enigen meer voor elkaar zijn. Ik voel het gewoon. Ik kijk er anders en minder naïef tegenaan. We mijden nog wel het onderwerp.

We handhaven de status quo in onze relatie omdat we tevreden zijn zoals het loopt. Maar goed, ik was dus toch gegaan. Ik verveelde me, of wat dan ook. En jawel, de muziek stond te hard en er werd te veel gerookt en gezopen. Bovendien kreeg ik genoeg van al die hits uit de jaren zeventig, hoewel ze hun best deden om zo nu en dan wat anders te draaien.

Ze moesten iedereen te vriend houden, niet alleen de middelbare homo's aan de bar, maar ook de potten die stoer een biljartje maakten en naar elkaars billen loerden, en de jeugd op de dansvloer. Het enige lichtpuntje waren de thema-avonden die ze regelmatig organiseerden, gothic night of travestietenshow.

Hoe dan ook, het bleef de enige bar waar je als lesbo naartoe kon om een beetje jezelf te zijn. Met een drankje, een praatje en een dansje kwam ik de avond wel door, maar tegen een uur of twee begon ik toch moe te worden.

Tot mijn schrik merkte ik dat ik al meer dan een uur had gedanst op muziek waar ik eigenlijk de pest aan had. Dat was het moment waarop mijn blik die van Liza kruiste. Laat ik Liza eerst eens beschrijven. Ze is een meter tachtig, en gebouwd als een kleerkast. Een behoorlijk zware meid, zal ik maar zeggen.

En de laatste tijd schoor ze de zijkanten van haar hoofd, waardoor er alleen een brede strook stekeltjeshaar in het midden overbleef. Ze had zilveren ringetjes op diverse plaatsen in haar oren en een tatoeage van een slingerende wijntak vanaf haar schouderblad tot aan haar elleboog.

Heel artistiek, dat wel. Liza was een soort legende binnen het pottencircuit. Ze werkte als uitsmijter bij een grote disco aan de rand van de stad, ergens in de weilanden. Daarnaast gaf ze judolessen op een sportschool. Ik kende haar vaag, maar ze was geen echte vriendin van me. Ik had haar wel vaker bezig gezien in deze bar, als ze probeerde een meid te versieren, wat meestal lukte. Ik vond het dronken gedoe, maar ze had het bij mij nooit geprobeerd. Voor het eerst staarden die ogen mij nu aan, met een duidelijke uitnodiging.

Ze had groene ogen, met een ongelooflijk dwingende, bijna hypnotische blik, merkte ik nu. Ogen waarin je kon verdrinken, omdat er achter al die stoerheid ook iets heel teders school. In de loop van een halfuur ontmoetten onze blikken elkaar steeds vaker. Misschien hing er een extra seksuele spanning in de lucht die avond, of misschien had Liza ècht een soort hypnotische macht. Ik weet het niet. In elk geval ging ik voor de bijl. Na die eerste paar blikken kon ik aan niets anders meer denken dan aan haar lichaam.

Ik geilde op haar billen. Ze zag er prachtig uit, met een dun straaltje zweet dat tussen haar borsten verdween, en de manier waarop haar neusvleugels trilden, bijna alsof ze loerde op een prooi. Eerlijk gezegd ben ik anders helemaal niet gevoelig voor dat butch-gedoe hoewel ik als lipstick-lesbo wel vaak word versierd door stevige meiden , maar die groene ogen wisten me steeds weer te vinden. Als vanzelf kwam ik steeds dichter in haar buurt.

Het leek wel alsof ze me langzaam naar zich toe haalde aan een lange lijn. Voordat ik het wist stond ik tegenover haar. Het volgende moment begonnen we te dansen. Ze legde haar handen op mijn schouders, toen op mijn borsten, en trok me tegen zich aan. We bleven staan voor een van de speakerboxen.

Nog steeds half bewegend op de muziek opende ik mijn lippen. Liza kuste me lang en dwingend, met een sterke tong die meteen op jacht ging naar de mijne. Ze smaakte naar koffie en whisky. Nogal ruw kneedde ze mijn borsten, voordat haar handen omlaag gleden over mijn rug, naar mijn billen, en ze mijn heupen tegen de hare trok.

Toen begon ze haar dijbeen tegen mijn kruis te wrijven. Ik keek in haar groene ogen en legde mijn handen om haar stevige borsten. De elektrische spanning tussen ons was zo groot dat ik nauwelijks merkte dat ze daar in de bar gewoon mijn blauwe blouse begon los te knopen om bij mijn keurige zwarte beha te komen.

Liza streek met een vinger over mijn lippen en ik begon snel aan haar vingertop te zuigen toen ze die in mijn mond stak. Daarna draaide ze met diezelfde vinger cirkeltjes over mijn beha en kneep toen hard in mijn stijve tepels, die als harde knoppen vooruit stonden. Al die tijd wreef ze met haar been tegen mijn kruis en reed ik tegen haar dikke dijen. We stonden te neuken met onze kleren nog aan.

We raakten in een soort ritme op de beat van de muziek. Bij elke stap trok ze me omhoog tegen haar been aan en liet me dan weer terug glijden over de jeans die strak om haar dijbeen spande. Die wrijvende beweging was voldoende om me behoorlijk op te winden. Onder het dansen voelde ik aan haar tieten en zocht zij mijn billen met haar knedende vingers. We hijgden in elkaars oor en kusten elkaar, zuigend en tongend. Het effect kon natuurlijk niet uitblijven.

Als iemand me zou hebben gezegd dat ik ooit in het publiek zou klaarkomen, met mijn blouse half open, zou ik dat niet hebben geloofd. De gedachte alleen al! Om je rot te schamen! Maar het gebeurde dus toch. Ik was die avond mezelf niet. Door al dat gewrijf werd mijn clit zo hevig gestimuleerd dat ik zomaar over de grens was.

Ik voelde dat ik het niet meer kon tegenhouden. Liza merkte het en duwde haar dijbeen stevig in mijn kruis, terwijl ze snel aan mijn tepels trok, met haar vingers onder mijn beha.

Hijgend kreeg ik een orgasme, terwijl ik mijn gezicht tegen haar schouder begroef om mijn kreet te smoren. Om ons heen klaterde een zacht applausje op. Gelukkig dansten we in een donkere hoek, zodat niet de hele bar getuige was geweest van mijn onbeheerste schande.

Neuk me plat lesbi

Author: Patrick Dionisio