Grote natte kut neuken in de caravan

grote natte kut neuken in de caravan

En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan? Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan. Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan.

Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders. Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten. Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien.

Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent. Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik weg ga. Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes.

Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde. Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen. Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan. Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf. Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden. Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof.

Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat. Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon. Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen. Manon staarde omhoog en was stil. Voorzichtig legde ik mijn hand op haar blote buik. Ik voelde een rilling bij haar en ze keek opzij. Hier droom ik vaak over zei ze terwijl ze aankeek met haar mooie ogen. Romantisch met een leuke jongen zoals jij.

Ben jij wel eens met een meisje naar bed geweest vroeg ze opeens. Ik schudde van niet want ik wilde eerlijk zijn. Ik heb zelfs nog nooit een blote jongen van dichtbij gezien ging ze verder. Wil je dat ik me uitkleed Manon? Zou je dat willen vroeg ze verbaasd? Ik trok mijn shirt uit, als je niet wilt hoeft het niet hoor hoorde ik Manon nog zeggen. Ik had mijn broek al los en trok mijn onderbroek ook uit. Ik lag nu naakt op mijn rug en werd bekeken door de onderzoekende ogen van Manon.

Manon ging zitten en deed haar beha af om daarna haar slipje uit te trekken en kwam toen weer naast me liggen. Ik pakte haar hand, spannend he Manon.

Ik vroeg of ik haar mocht aanraken en ze knikte. De toppen van mijn vingers gleden vanaf haar hals over haar borsten die zo heerlijk zacht aanvoelde. Ik voelde haar tepels verstijven onder mijn vingers. Ik legde mijn hand helemaal op haar borst en voelde haar hartje sneller kloppen. Ik wreef zacht over haar borsten heen en hoorde Manon sneller ademhalen. Ik ging op mijn knieën naast haar zitten en streelde nog steeds die mooie borsten.

Ik zakte langzaam naar haar buik toe en met een lieve blik keek ze naar me. Ze schrok even toen mijn vingertoppen haar schaamhaar bereikte maar hield me niet tegen. Wil je mij niet aanraken vroeg terwijl ik veilig haar benen aanraakte om maar niet meteen aan haar kutje te zitten. Ze pakte mijn hoofd vast en trok me naar haar toe en kuste me op mijn mond. Je bent zo lief zei ze alleen. Ik kuste haar op mijn beurt met mijn hand nog op haar boven been.

Ze deed haar bene iets uit elkaar en ik voelde aan haar dij. Ik voelde plotseling haar hand aan mijn inmiddels vreselijk stijve piemel en gleed automatisch omhoog en voelde haar nat geworden lipjes ten mijn hand. Toen ik haar daar raakte kreunde ze een beetje. Ze klemde haar vinger om mijn piemel heen en begon me op haar manier af te trekken.

Ik drukte mijn middelvinger tussen haar lipjes en bewoog hem zacht op en neer zonder echt in haar gaatje te komen. Ik had dit nooit eerder gedaan maar deed wat ik in mijn boekjes had gezien.

Ik zocht haar speciale plekje dat clitoris heette. Ik voelde iets onder mijn vinger en toen ze daardoor nog iets meer kreunde wist ik zeker dat ik het gevonden had Manon zei me dat het heel lekker was wat ik deed.

Ik voelde me stoer en wilde nu wel eens in haar gaatje. Bang om haar pijn te doen begon ik voorzichtig het topje van mijn vinger naar binnen te duwen. Ik was verbaasd hoe makkelijk dit ging en Manon deed haar benen zo wijd mogelijk. Bijna vanzelf verdween mijn hele vinger naar binnen. Ze had mijn piemel nog stevig vast maar bewoog niet meer met haar hand en toen ik mijn vinger heen en weer bewoog pakte ze mijn piemel nog steviger vast.

Ik begon mijn vinger in en uit haar te bewegen. Tussen haar bene was het behoorlijk nat geworden en af en toe wreef ik met mijn hele hand over der kutje heen zodat ik ook goed haar klitje raakte.

Na een tijdje verstijfde ze helemaal en liep er vocht uit haar kutje naar buiten. Ze moest nu wel zijn klaargekomen. Ik kuste haar weer en toen zei ze me te gaan liggen. Ze vroeg me om te vertellen hoe aftrekken moest. Ik deed het even voor en toen nam ze het over. Terwijl ze me zachtjes aftrok vroeg ze opeens of neuken voor de eerste keer pijn zou doen.

Ik zei niet als je heel voorzichtig bent. Zou jij met me willen neuken en ik knikte ja. Zullen we het proberen dan. Ze ging weer liggen en ik ging op haar liggen. Ik zij haar der knieën op te trekken en zocht naar het gaatje ik deed mijn piemel ervoor en duwde zachtjes.

Ik voelde haar kutje als een mondje opengaan en langzaam gleed het eerste stukje van mijn piemel naar binnen, Het voelde allemaal heel strak om mijn pik dus ik stopte even.

Voorzichtig trok ik hem er weer uit om hem er meteen weer een stukje in te duwen. Ze was nog helemaal nat en langzamerhand kwam ik steeds wat dieper. Als ik in de gaten hand dat ze wat verkrampte vroeg ik meteen of het geen pijn deed maar het was juist heel lekker zei ze. Het ging steeds beter om mijn piemel in en uit haar te bewegen en op een gegeven moment zat hij helemaal in haar. Ik begon haar sneller te neuken want de weg was nu vrij.

Geërgerd deed ik mijn ogen open en keek in de lachende vrolijke gezichtjes van die twee. Wakker worden, loverboy, het is al half tien! Naakt zaten ze naast me op het luchtbed, en ik keek recht in Chantals poesje. Het zag er heel mooi uit, met kleine roze binnenlipjes die parmantig naar buiten gluurde. Ik keek naar Tif, die naast haar zat, die mooi gesloten liggende lipjes had, als een lolita, ook beeldschoon, maar toch anders, volgroeider.

Beiden hadden parmantig naar voor stekende borsten, Chantal wat zwaarder dan Tif, allebei andere types vrouw en allebei toch beeldschoon. Ik voelde me de koning te rijk. Brutaal lichtte Chantal een punt van het dekbed op, en zei ik heb nog nooit een echte slappe lul bij daglicht gezien, ik wel, ik dacht aan Jeffry , mag ik even kijken?

Wie kan zoiets weigeren, en beide dames zaten op hun gemakje naar mijn glorie te kijken. Foei, ik krijg weer zin, zei Tif, en wilde op me klimmen.

Riep ik, we hebben onze tijd nodig, boodschappen doen, Johan ophalen, bedden opmaken, enzovoort. Daarop gingen de meisjes lachend naast elkaar op hun ruggetje liggen en trokken hun buitenste lipjes een stukje open, zodat ik naar twee glimmende kleine clitknopjes lag te kijken.

Ik voelde mijn erectie weer opkomen, ging op mijn buik liggen en gaf beiden een tongkusje op hun kutje. Zoals dat rook en smaakte, heerlijk! Tif was gek op gebeft worden, mij afzuigen, aftrekken en zelf gevingerd worden, ik trouwens ook, en Tif kwam overeind en sloeg weer haar dijen om mijn hoofd heen, zodat ik geen andere kant dan in haar kutje kon met mijn tong. Chantal hield kennelijk meer van neuken, want ik kon haar niet zien, maar voelde haar strakke meidenkutje over mijn lul zakken. Omdat ik op mijn rug lag en zij haar knieen opgetrokken had om gehurkt over mijn lul te zakken, stootte ik gelijk door tegen haar baarmoedermond.

Als een ontstopper zoog haar kutje zich aan mij vast, en gedrieen kwamen we zoetjes een voor een klaar. Nu was het echt hoog tijd, wassen, aankleden, bedden opmaken, ontbijten, en zo was het twaalf uur.

We stapte in de auto en reden naar den Burg om bij Appie Heijn boodschappen te doen. Onderweg in de auto besloten we nog even niets over onze seks-escapades aan Johan te vertellen. Dit was een van mijn favoriete bezigheden, naar mensen kijken , het liefst meisjes, en aangezien het hoog vakantieseizoen was, liepen er genoeg. Brutaal, jong, belegen, artistiek, uitdagend, secretaressetypes, verlegen, in strakke spijkerbroeken, in korte broeken, strakke rokjes, in leggings, in wat iets wat leek op een aardappelenzak, kortom vogels van verschillende pluimage.

Ik had kennelijk ook mijn knappe dag, ik kreeg sjans genoeg. Maar ja, mijn zak voelde leeg aan, en het zou wel tot de avond duren voor er weer wat inzat, of uitkwam, of hoe je het bekeek. Bovendien, ik wilde niet ontrouw worden aan Tif, ik wilde haar geen verdriet doen…..

Waar dacht ik eigenlijk aan, met twee van die heerlijke wezentjes? De meisjes deden de boodschappen in een tas, en hielden een witte papieren broodzak apart.

Zaterdagmiddag We besloten indonesisch te eten de volgende dag, en gooide de boodschappen die we daarvoor nodig hadden achter in de Golf. In de witte zak bleek, eenmaal in de auto, croissants te zitten, en met een pakje chocomel was de lunch compleet. Vanavond zouden we aan het strand sla met patat eten. De pieper van de wekker van mijn horloge ging af, en vertelde dat het tijd was om naar de boot te gaan. Om twintig over twee zagen we de boot aan komen varen, en toen deze dichtbij genoeg was, zagen we Johan op het bovenste dek bij de uitlaat van de scheepsmotor staan.

Zwaaiend als gekken, jong, vrij, onbezorgd en verliefd…. Het kon niet meer stuk! Daar kwam Johan grijnzend de boot af lopen, iets jonger dan ik, maar ook breed en sportief, blond, gebruind, en vrolijk.

Chantal viel kennelijk ook niet tegen, aan zijn bewonderende blikken te zien. We stelden de twee aan elkaar voor, en zag Chantal af en toe aandachtig naar Johan gluren.

De meiden wilden weer samen op de achterbank, en gezamenlijk tufte we zo naar de camping. Weer dat gesmoes op de achterbank, en Johan keek mij vragend aan. Ik gaf hem een knipoog, en hij begreep kennelijk dat het wel goed zat. Meisjes drinken kennelijk graag thee. Toen ik de caravan inliep stond Johan aan het bloemetjes- slipje van Chantal te snuffelen. Oooooohhhh, wat ruikt dat lekker, kreunde hij.

Ik zei je weet niet half hoe lekker haar kutje zelf ruikt, maatje! Wat weet jij daar van? Nou, zei ik, we hadden afgesproken je nog niets te vertellen, maar we hebben al een heerlijke seksnacht achter de rug!

Niet doorvragen, het komt vanzelf goed…. Dat was hem wel akkoord, daar waren de meisjes alweer met theewater, en in het zonnetje zaten we heerlijk thee te leuten. Chantal zat stiekem herhaaldelijk Johan nieuwsgierig op te nemen, en als zij even niet keek, hij haar ook. Aan de twinkeling in haar ogen zagen we, dat het wel goed zat. We besloten ons in zwemkleding te steken en naar het strand te gaan. We liepen een flink stuk door over het strand zodat we op een lekker rustig stukje strand kwamen.

De zon stond hoog aan de hemel te branden, het was lekker warm, het strand was stil, we lagen op een rijtje voor het strandsheltertje op een deken, heerlijk ontspannen te zonnen. De meiden vroegen of we mee het water in gingen, en ja, dat wilde we wel.

Na wat gepoedeld en gespeeld te hebben in de branding, dook Tif onderwater en kwam proestend vlak voor me boven. Johan en Chantal stonden enkele meters weg met de armen over elkaar wat te kletsen, en het werd naar ons idee tijd voor wat actie. We doken beiden onder en trokken hun benen onder ze vandaan, waardoor ze proestend onder gingen. Johan op zijn beurt trok Tif aan haar voeten en ik bij Chantal, toen ik bij Tif en Johan bij Chantal, en toen ze bovenkwam Chantal Johan.

En Johan Chantal, enzovoort. Even later waren ze heerlijk ontspannen met elkaar aan het stoeien. Toen we genoeg gezwommen hadden liepen we het strand weer op, helemaal bovenaan tegen het hek bij het helmgras, en gingen lekker in de zon liggen bakken. Tif en ik keken elkaar aan en trokken onze zwembroek uit, de anderen zaten even sip te kijken maar wilde toch niet achterblijven, even later zaten we allen lekker in ons blootje in de zon te bakken.

Tif en ik gingen weer liggen, Johan en Chantal ook, en ik zag dat Johan zachtjes Chantals arm streelde. Toen haar zij, en haar schouder. Ik gaf Tif een vette knipoog, en kroop lekker op mijn zij tegen haar rug aan. Haar billen voelde door het zeewater lekker koel en fris aan. Met een hand spreidde ze haar billen ietsjes en mijn jantje gleed tussen haar billen tegen haar rozetje aan. Daar was het lekker warm, en mijn lul reageerde met half stijf te worden.

MMmmm, bromde Tif, heerlijk, heb jij wel eens aan anale seks gedaan? Nee, zei ik, maar als ik het zo aanvoel, lijkt het me best wel opwindend, moeten we toch eens proberen! Ja, lekker, fluisterde Tif, mijn poesje wordt al nat bij het idee…. Bij de anderen was het stil geworden, en toen we keken hadden we kennelijk een fase gemist, want ze lagen elkaar met gesloten lippen heerlijk teder kleine kusjes te geven. Chantal streelde Johan over zijn rug, en ik zag hem af en toe rood aanlopen.

Chantal kreunde, en ging weer op haar rug liggen. Eventjes, zei ze, voor mijn rug verbrand. Johan protesteerde niet, nu had hij ongegeneerd vrij uitzicht over haar heerlijkheden. Toen ook Johan zich omdraaide, had hij een ferme erectie met aan de kop van zijn lul een grote dot zand , blijven kleven aan zijn voorvocht.

Goed zo, spinde Tif, dat gaat de goede kant op. Ik zei als je rug dreigt te verbranden, kan je beter even in het strandtentje gaan liggen, uit de zon! Goed plan, zei Johan, en omdat wij opstonden om in zee te gaan, verkaste zij de spullen.

We gingen in de branding zitten en voelde de zee om onze blote lijven heen spoelen. Inderdaad een heel bevrijdend gevoel, zei Tif. Toen ik vanaf de vloedlijn omkeek naar de anderen, zag ik ze op hun zij buik aan buik liggen, waarbij Chantal een been had opgetrokken en om Johan heen had geslagen, met haar hiel tussen zijn billen. We liepen terug, en toen we in de zon weer naast hen neerplofte, keek Johan me schaapachtig aan, en ik realiseerde me dat met die kop met zand op zijn leuter van neuken geen sprake kon zijn.

Waarom gaan jullie niet ook even in het water? Lekker, ze Chantal, stond op en trok Johan aan zijn hand overeind. Geen gezicht, die erectie met een eikel vol zand. Opgelucht liepen ze hand in hand naar de zee, en gingen tot hun middel in het water. Daar gingen ze verder staan kussen, en zag niemand wat ze deden. Omdat Johan zowat op springen stond, leek het me wel wat als Chantal hem even lekker aftrok, en aan hun bewegingen te zien was dat inderdaad het geval.

Zaterdagavond Ik keek op mijn horloge, en zag dat het etenstijd was geworden. We hadden allemaal lekker trek gekregen door de gezonde zeelucht, en kleedde ons aan. Omdat de zwemkleding droog was hadden we aan gympen en een Tshirt genoeg. We reden naar de Cocksdorp, en haalde bij de friettent op de hoek een lekkere baal patat en een snack en een suikervrije Cola, en gingen dat op het parkeerterrein in de auto lekker oppeuzelen. We tuften terug naar de camping, de meiden trokken een ouderwets degelijk badpak aan, en we spoelden de zee van ons af in het zwembad van de camping.

We liepen terug naar de caravan, verwisselde het zwemgoed voor een short en Tshirt, en gingen in de voortent het 8 uur TV-Journaal kijken. Toen Chantal de caravan inliep en doorkreeg dat haar bloemetjes-slipje niet meer op de plaats lag waar ze het had achtergelaten, maar op de badkamervloer in een hoek van de caravan, pakte het op, keek ze Johan onderzoekend aan, en lachte.

Wat is dat toch, dat mannen altijd maar aan slipjes ruiken? Ik zal het je uitleggen, zei ik. Ja, dat kan hij heel goed, zei Tif. Kijk, zei ik, waar is de plaats waar een vrouw het sterkst naar feromonen en sekshormonen ruikt? Inderdaad, in hun poesje, en als een kledingstuk daar een tijdje tegenaan gezeten heeft, zit dat ook in bijvoorbeeld een slipje. Dieren die elkaar ontmoeten snuffelen toch ook aan elkaars dingetjes?

Wel mannen doen dat ook…. En vinden dat heerlijk! Vroeg Chantal plagerig , wil je mijn kutje ruiken? Ik vermoedde wat er ging komen en deed de TV uit. Gelukkig was het plastic raam van de voortent van gematteerd plastic, licht zat maar niemand kon binnenkijken, en de voortent stond immers met de open kant naar het bos. Ik deed de radio aan, en radio 10 Gold vulde de voortent met zachte muziek.

Chantal begon met haar heupen te wiegen, en trok langzaam en sexy haar Tshirt over haar hoofd. Ze bewoog precies op de goede manier, als je ernaar keek kon je je ogen er niet meer vanaf houden.

Het Tshirt ging op de stoel, ze boog iets voorover en daar ging haar slipje. Ze stond nu helemaal naakt, en gebood Johan op het luchtbed te gaan liggen.

Met enkele bewegingen ontdeed ze hem van zijn Tshirt en zwembroek, en ging met gespreide benen boven zijn hoofd staan. Aan zijn erectie te zien beviel hem het uitzicht wel. Langzaam zakte ze door haar knieen totdat haar heerlijke vrucht op een centimeters van zijn gezicht verwijderd was. Johan kreunde, en wreef over zijn piep.

Ooooooo, wat lekker, kreunde hij, en gaf haar een klein kusje op haar kutje. Hij pakte haar bij haar heupen, en trok haar zachtjes nog iets lager, met zijn neus in haar lekkere strakke kutje. Hij verplaatste zijn neus naar haar roze rozetje, en ook daar rook het lekker, ze hadden immers de hele dag in het water gelegen, onrein kon het niet zijn. Hij drukte zijn tong in haar kleine gaatje, en wij die toekeken hoorde haar zachtjes kreunen.

Na enkele likjes ontspande haar gaatje, en schoof zijn tong een klein stukje naar binnen. NNNNnnnnnnnn, kreunde Chantal weer, en bewoog haar kutje richting zijn tong. Hij begreep de hint, en begon plagend haar lipjes en af en toe ook haar klitje te likken. Weer wreef hij over zijn piemel, en dit keer begreep Chantal de hint. Ze boog zich voorover, pakte zijn pik beet en drukte de voorhuid zachtjes naar achter. Hij schokte met zijn heupen van geilheid, en Chantal liet zich nu voorover zakkend naar standje 69, zijn lul diep in haar keel glijden.

Ik zag haar wangen hol gezogen naar binnen staan, en kon me voorstellen wat hij voelde. Zaterdagnacht Tif en ik hadden de hele tijd gespannen toe zitten en Tif had er een kleur van gekregen, en zat ze stiekem zachtjes over haar slipje te wrijven.

Ik tilde haar uit haar stoel, droeg haar naar binnen, en legde haar ruggelings op het bed. Zelf schoof ze haar slipje uit, en spreidde genietend over haar doosje wrijvend haar heerlijke benen.

Hoewel we die ochtend nog bezig waren geweest, was mijn jan al weer op volle oorlogsterkte. Ik had me de afgelopen jaren niet voor niets 2 keer per dag afgetrokken, en had daardoor ondertussen een geweldige zaadproductie opgebouwd. Ik ging op mijn knieen voor het bed tussen haar benen zitten en kuste haar voeten.

Ik sabbelde aan haar teentjes, en voelde aan haar kronkelen dat ze het lekker vond. Langzaam ging ik langs de binnenkant van haar benen omhoog, langs haar kuiten en knieen naar haar dijen, liezen, poesje, en rook weer die goddelijke geur van haar vochtige doosje.

Ik nam alle tijd om van haar heerlijkheid te genieten, en aan haar gedraai en gekreun te merken genoot zij ook. Ik drukte voorzichtig haar benen omhoog, en ze lag lenig met haar knieen naast haar oren. Niets, niets bleef er zo voor mij verborgen, alles was heerlijk zichtbaar, vlak bij mijn neus en ogen. Ik kreunde van genot.

Ik wilde mijn mond en tong in dat lekkere kutje begraven, maar wist me in te houden. Ik stak mijn tong uit en likte de haartjes van haar staartbeentje. Ze huiverde van genot, en hield mijn hoofd vast. Langzaam ging ik langs haar bilspleet al likkend en zuigend naar haar kleine roze sterretje, dat uitnodigend naar me knipoogde.

Ik gaf er wat kleine kusjes op, het rook er heerlijk, niet zoals een kutje, maar toch met een geheel eigen geur, droog en licht bitter. Ik gaf er wat likjes over, en het knipogen werd heviger.

Ik drukte de punt van mijn tong in het midden, en met verassend weinig weerstand gleed het puntje van mijn tong naar binnen. Ik voelde hoe haar kringspier zich om mijn tong sloot, en genoot van dat gevoel, en stelde mij voor hoe het was als mijn lul daar in zat. Kom, kreunde Tif, doe het……Ik rukte mijn Tshirt uit en schopte mijn slip uit, die natuurlijk achter mijn erectie bleef hangen. Ik ging op mijn knieen op de rand van het bed zitten, en likte nog eens over haar kleine gaatje.

Ik bracht mijn jan naar voren en duwde hem zachtjes tegen haar gaatje, en verhoogde de druk zachtjes. Ik voelde flink weerstand, en besefte dat het pijn kon doen. Wil je dit echt, Vroeg ik? Haargel is een beter glijmiddel dan speeksel, het is gladder en droogt minder snel in. Weer drukte ik mijn eikel tegen haar gaatje, draaide wat met mijn heupen en mijn eikel gleed soepel naar binnen. Ik voelde haar sluitspier zich achter mijn eikel samentrekken en hield even stil.

Ook zonder bewegen was dit een goddelijk gevoel. Ook voor haar, ze kreunde en kreunde, ik vroeg is het lekker, Ohja, zei ze, het doet wat zeer, maar lekker zeer. Ik bewoog zachtjes naar voor en achter, en genoot van dat strakke. Tif streelde over haar poesje en haar klitje, en huiverde. Ooooooohhh, wat is dit zalig, steunde ze, ga door. Ik drukte wat harder en gleed weer enkele centimeters dieper naar binnen. Ik kon van genot geen woord uitbrengen en zuchtte alleen maar.

Ondertussen lag ze zichzelf lekker te vingeren. Ik kreeg een bloedrode golf voor mijn ogen en ineens voelde ik een spetterend orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen. Ik bewoog met moeite zachtjes in en uit op het ritme van haar steunen, totdat het laatste beetje zaad in haar kontje was gespoten.

Ik voelde mijn erectie wegzakken maar haar kringspier liet mijn eikel niet los. Zachtjes trok ik achteruit en met een zuigend gevoel liet haar gaatje me gaan.

.

: Grote natte kut neuken in de caravan

Bi man nl opa vingert Gratis amateure negerin met dikke borsten
Sex langs de snelweg sex leer 673
Meisjes die elkaar beffen sex in de klas 931
Grote natte kut neuken in de caravan Lik mijn lul gratis sex leiden

Grote natte kut neuken in de caravan

Mijn schoonzus had geen zin, bleef in de caravan om te lezen. Ik haalde mijn vinger uit haar kut, pakte mijn grote stijve dikke lul, deed het tussen haar dat ik gelijk mijn stijve lul in haar natte kut drukte, snel begon te neuken, het deed niet. Moeder · Natte Kut · Nederlands. Neuken · Oma · Opa · Openbaar · Oud Neukt Jong · Partnerruil · Pijpen. 1 mei Bobbi eden sex neuken in de caravan. Anal toying norske In kut spuiten prive ontvangst zuid holland grote natte kutten dikkentieten.

Trio pjes lesbische striptease

Het was bij twaalven toen we bij de caravan terug kwamen en de dames begaven zich naar het toiletgebouw om tanden te poetsen en andere, voor ons jongens geheimzinnige meisjesdingen te gaan doen. Ik kleedde me in de voortent uit, poetste mijn tanden in het badkamertje van de caravan, haalde nog even een washand over mijn gezicht, piemel en kont, en kroop in bed. Even later kwamen de meiden zachtjes aangiechelen en doken op het grote luchtbed in de voortent.

Na een welterustenkus van Tif deed ik het licht uit en draaide op mijn slaap-zij, ik was die morgen per slot 6 uur opgestaan en had de hele dag stevig gewerkt. Ik hoorde op de achtergrond de meiden smoezen en giechelen en hoopte dat ze een leuk en ontspannen weekeinde zouden hebben. Na een kwartiertje of zo, ik zou net wegdommelen, voelde ik de kou van het dek dat werd opengeslagen en de meiden die bij mij in bed kropen.

Ze voelden licht koud aan, en toen ik dit zei, beaamde de meisjes dit, dat was ook de reden dat ze bij mij kwamen liggen, immers in de caravan brandde zachtjes de kachel.

Daar lag ik, met op elke arm een verleidelijk meisje. Mijn hart jubelde, hoe kon het zo samenvallen. Ik bid nooit, maar deze keer dankte ik onze lieve Heer. Vrijdag nacht Sinds ik met Tif omging sliep ik naakt, en ook Chantal kreeg dit kennelijk in de gaten.

Ik zei niet doen, Tif, we hebben visite, maar Tif zei beledigd ik doe niet eens wat! De meiden schoten in een proestende lach, en ik voelde me in het donker van kleur verschieten. Er zat een meisjeshand over mijn buik te aaien, en even later voelde ik ook handen over mijn dijen, schouders, heupen, hals, borst, voeten, armen, billen, kortom overal maar dan ook echt overal zaten hordes meisjeshanden me te strelen.

Een tentstok hadden we niet meer nodig, die had ik al gemaakt. Opeens was het me duidelijk wat ze gedurende de dag allemaal op fluisterende toon bekokstoofd hadden. Elk van de meisjes lag op een van mijn armen, en trok een van mijn benen een stukje opzij en sloegen een van hun benen daar overheen, hun lekkere kutjes brandend tegen mijn dijen gedrukt, zodat ik helemaal vast lag en niet meer kon wegkomen.

Tif begon mijn zak te kriebelen en mijn ballen te rollen, en als ik ergens door ontspan en geil van wordt is dat het wel.

Chantal trok met haar nagels zachtjes van boven naar beneden een lang spoor over mijn borst en buik, tot vlak boven de haargrens van mijn lul, ik wist niet meer hoe ik het had. Omdat de meisjes elk op een van mijn armen lagen kon ik helemaal niets doen, ook niet terug strelen. Ik kon alleen links en rechts kleine kusjes uitdelen.

Volgens mij vonden ze dat wel leuk, want ze gingen steeds verder en werden in hun strelingen steeds brutaler. Op gegeven moment voelde ik dat mijn lul nat begon te worden en zei stop, ik wil ook wat doen.

Weer schoten die spoken in de lach, en verschoven wat zodat mijn handen vrij kwamen. Ik sloeg mijn arm om haar nek en kuste Tif innig. Tenminste, dat dacht ik, want opeens rook het heel anders, het geurtje van Tif kende ik wel, maar dit was nieuw…..

Ik slikte en vroeg quasi benauwd wat willen jullie van me? Hahaha, lekker met je vrijen natuurlijk, zij Tif, en Chantal wil ook een portie! MMmmmmm, zei Chantal, het is toch al wel weer meer dan een maand geleden, ik ben er best aan toe. Door al dat gewriemel aan me was ik best opgewonden geworden wilde best wel graag lekker met ze seksen.

Ik wist echt niet meer wat van wie was, het was allemaal ook zo lekker! Tieten , billen, heupen, kutjes, lipjes, strakke kontgaatjes, dijen, voetjes, handen, kusjes, ik werd steeds geiler en de meiden kennelijk ook. Op gegeven moment ging er een op mijn borst zitten, ik greep haar bij de billen en schoof haar zachtjes omhoog richting mijn mond.

Ik rook een hemels kutje dat ik niet thuis kon brengen en besefte dat het Chantal was. Wat had ook haar kutje een goddelijke geur, vermengt met een lekker parfumgeurtje, en barstensvol sekshormonen en meidenvocht. Zachtjes trok ik haar over mijn mond en toen ik mijn tong tussen haar haartjes begroef, begon ze zachtjes te kreunen.

Nou, Jacob wil maar al te graag likken, hijgde Tif, die ondertussen mijn piemel en voorhuid een dokters-onderzoek aan het geven was. Ik voelde achterlangs naar Chantals kontje, ze had duidelijk vollere billen dan Tif, wat minder stevig, ook haar borsten waren wat groter, maar ook minder elasties en stevig, had ik al gevoeld.

Mijn vinger drong zachtjes haar kleine roze gaatje binnen, en ik voelde hoe ze haar heupen heftiger bewoog en haar kutje over mijn gezicht naar voor en achter reed. Ik begon haar kutje van haar bilnaad tot aan haar klitje met lange halen intensief te likken, ze begon te sidderen en kwam zachtjes piepend klaar.

Phoei, wat is dat lekker, zei Chantal. Nu ik, zei Tif, ze ging boven me staan, liet zich door haar knieen zakken en kwam achterstevoren met haar kutje op mijn mond zitten. Ik genoot, de heerlijke geur van haar meidenkutje liet me telkens weer intens genieten.

Van haar wist ik wat ze lekker vond, en kwam gelijk goed op dreef. Tif liet zich voorover zakken met haar heerlijke priemende borsten op mijn buik en we eindigde in 69 positie, waarbij ze me niet pijpte maar wel mijn eikel kuste en streelde.

Ik vroeg me af waarom, maar spoedig zou ik begrijpen waarom niet. Chantal streelde Tif haar borsten en met een lange kreun kwam ook zij lekker klaar.

De dames pakte twee handdoekjes om hun boeltje wat te drogen, wreven ermee tussen hun benen en zaten aan het voeteneind te kijken naar mijn in de maneschijn trillende lul. Quasi verongelijkt haalde ik mijn schouders op en begon mijn lul zelf maar af te trekken. Hohoho, riepen ze, dat willen wij doen! En weer lagen ze met hun lekkere lijfjes op me, naast me, tegen me, overal voelde ik hun zalige stevige lijfjes. Weer zat er een aan mijn ballen, en omdat ik nog niet gekomen was, was ik dichtbij een hoogtepunt, maar daar namen de meiden geen genoegen mee.

Chantal greep me met beide handen vol bij mijn billen terwijl Tif mijn lul diep tot aan mijn schaamhaar in haar keel liet zakken. Daar aangekomen begon ze weer die gekmakende slikbewegingen te maken, en ik kreunde dat ik ging komen.

Onverwacht stak Chantal een vinger tussen mijn billen, in mijn nog maagdelijke gaatje, ik schrok zo dat de zin in klaarkomen even wat afzwakte. Razendsnel wisselde de meiden van plaats, Tif greep een van mijn billen vast en met haar andere hand kneedde ze mijn ballen. Chantals lippen zonken over mijn lul, en ik voelde mijn ogen in hun kassen wegdraaien.

God wat was dat allemaal lekker, ze zoog zo stevig dat ik alleen nog maar dieper wou, en met een lange grommende kreun kwam ik diep in haar keel intens klaar.

Zittend op het bed toonde Chantal de restjes van wat ze in haar mond had, en boven een plastic bekertje liet ze het in een sliertje haar mond uitlopen, een bijzonder geil gezicht. Het was inmiddels kwart over een en hoog tijd om eens te gaan slapen. Zaterdag, morgenochtend, moesten we boodschappen doen voor die dag en naar de boot om Johan op te halen.

Een tijdje later werd ik wakker omdat Chantal zachtjes in mijn oor lag te blazen en snurken. Ik had lang op dezelfde zij gelegen door het ruimtegebrek in bed, dus was ik een beetje stijf geworden. Om de dames ook lekker ruim te laten slapen besloot ik in de voortent te gaan slapen. Ik stond voorzichtig op en ging in het meidenbed in de voortent liggen. Ik draaide me op mijn slaap-zij en zonk meteen weer weg in een diepe slaap. Zaterdagochtend De volgende ochtend werd ik wakker van gekriebel aan mijn neus, ik dacht gatver, een mug.

Ik wreef er eens over, en nog eens, maar het gekriebel hield aan. Ik sloeg er hard naar, maar raakte niets. Geërgerd deed ik mijn ogen open en keek in de lachende vrolijke gezichtjes van die twee. Wakker worden, loverboy, het is al half tien! Naakt zaten ze naast me op het luchtbed, en ik keek recht in Chantals poesje.

Het zag er heel mooi uit, met kleine roze binnenlipjes die parmantig naar buiten gluurde. Ik keek naar Tif, die naast haar zat, die mooi gesloten liggende lipjes had, als een lolita, ook beeldschoon, maar toch anders, volgroeider.

Beiden hadden parmantig naar voor stekende borsten, Chantal wat zwaarder dan Tif, allebei andere types vrouw en allebei toch beeldschoon. Ik voelde me de koning te rijk. Brutaal lichtte Chantal een punt van het dekbed op, en zei ik heb nog nooit een echte slappe lul bij daglicht gezien, ik wel, ik dacht aan Jeffry , mag ik even kijken?

Wie kan zoiets weigeren, en beide dames zaten op hun gemakje naar mijn glorie te kijken. Foei, ik krijg weer zin, zei Tif, en wilde op me klimmen. Riep ik, we hebben onze tijd nodig, boodschappen doen, Johan ophalen, bedden opmaken, enzovoort.

Daarop gingen de meisjes lachend naast elkaar op hun ruggetje liggen en trokken hun buitenste lipjes een stukje open, zodat ik naar twee glimmende kleine clitknopjes lag te kijken. Ik voelde mijn erectie weer opkomen, ging op mijn buik liggen en gaf beiden een tongkusje op hun kutje. Zoals dat rook en smaakte, heerlijk! Tif was gek op gebeft worden, mij afzuigen, aftrekken en zelf gevingerd worden, ik trouwens ook, en Tif kwam overeind en sloeg weer haar dijen om mijn hoofd heen, zodat ik geen andere kant dan in haar kutje kon met mijn tong.

Chantal hield kennelijk meer van neuken, want ik kon haar niet zien, maar voelde haar strakke meidenkutje over mijn lul zakken.

Omdat ik op mijn rug lag en zij haar knieen opgetrokken had om gehurkt over mijn lul te zakken, stootte ik gelijk door tegen haar baarmoedermond. Als een ontstopper zoog haar kutje zich aan mij vast, en gedrieen kwamen we zoetjes een voor een klaar. Nu was het echt hoog tijd, wassen, aankleden, bedden opmaken, ontbijten, en zo was het twaalf uur. We stapte in de auto en reden naar den Burg om bij Appie Heijn boodschappen te doen.

Onderweg in de auto besloten we nog even niets over onze seks-escapades aan Johan te vertellen. Dit was een van mijn favoriete bezigheden, naar mensen kijken , het liefst meisjes, en aangezien het hoog vakantieseizoen was, liepen er genoeg. Brutaal, jong, belegen, artistiek, uitdagend, secretaressetypes, verlegen, in strakke spijkerbroeken, in korte broeken, strakke rokjes, in leggings, in wat iets wat leek op een aardappelenzak, kortom vogels van verschillende pluimage.

Ik had kennelijk ook mijn knappe dag, ik kreeg sjans genoeg. Maar ja, mijn zak voelde leeg aan, en het zou wel tot de avond duren voor er weer wat inzat, of uitkwam, of hoe je het bekeek. Bovendien, ik wilde niet ontrouw worden aan Tif, ik wilde haar geen verdriet doen….. Waar dacht ik eigenlijk aan, met twee van die heerlijke wezentjes?

De meisjes deden de boodschappen in een tas, en hielden een witte papieren broodzak apart. Zaterdagmiddag We besloten indonesisch te eten de volgende dag, en gooide de boodschappen die we daarvoor nodig hadden achter in de Golf.

In de witte zak bleek, eenmaal in de auto, croissants te zitten, en met een pakje chocomel was de lunch compleet. Vanavond zouden we aan het strand sla met patat eten. De pieper van de wekker van mijn horloge ging af, en vertelde dat het tijd was om naar de boot te gaan.

Om twintig over twee zagen we de boot aan komen varen, en toen deze dichtbij genoeg was, zagen we Johan op het bovenste dek bij de uitlaat van de scheepsmotor staan. Zwaaiend als gekken, jong, vrij, onbezorgd en verliefd…. Het kon niet meer stuk! Daar kwam Johan grijnzend de boot af lopen, iets jonger dan ik, maar ook breed en sportief, blond, gebruind, en vrolijk. Chantal viel kennelijk ook niet tegen, aan zijn bewonderende blikken te zien.

We stelden de twee aan elkaar voor, en zag Chantal af en toe aandachtig naar Johan gluren. De meiden wilden weer samen op de achterbank, en gezamenlijk tufte we zo naar de camping. Weer dat gesmoes op de achterbank, en Johan keek mij vragend aan. Ik gaf hem een knipoog, en hij begreep kennelijk dat het wel goed zat. Meisjes drinken kennelijk graag thee.

Toen ik de caravan inliep stond Johan aan het bloemetjes- slipje van Chantal te snuffelen. Oooooohhhh, wat ruikt dat lekker, kreunde hij. Ik zei je weet niet half hoe lekker haar kutje zelf ruikt, maatje! Wat weet jij daar van? Nou, zei ik, we hadden afgesproken je nog niets te vertellen, maar we hebben al een heerlijke seksnacht achter de rug!

Niet doorvragen, het komt vanzelf goed…. Dat was hem wel akkoord, daar waren de meisjes alweer met theewater, en in het zonnetje zaten we heerlijk thee te leuten. Chantal zat stiekem herhaaldelijk Johan nieuwsgierig op te nemen, en als zij even niet keek, hij haar ook. Aan de twinkeling in haar ogen zagen we, dat het wel goed zat. We besloten ons in zwemkleding te steken en naar het strand te gaan.

We liepen een flink stuk door over het strand zodat we op een lekker rustig stukje strand kwamen. De zon stond hoog aan de hemel te branden, het was lekker warm, het strand was stil, we lagen op een rijtje voor het strandsheltertje op een deken, heerlijk ontspannen te zonnen. De meiden vroegen of we mee het water in gingen, en ja, dat wilde we wel. Na wat gepoedeld en gespeeld te hebben in de branding, dook Tif onderwater en kwam proestend vlak voor me boven.

Johan en Chantal stonden enkele meters weg met de armen over elkaar wat te kletsen, en het werd naar ons idee tijd voor wat actie. We doken beiden onder en trokken hun benen onder ze vandaan, waardoor ze proestend onder gingen. Johan op zijn beurt trok Tif aan haar voeten en ik bij Chantal, toen ik bij Tif en Johan bij Chantal, en toen ze bovenkwam Chantal Johan.

En Johan Chantal, enzovoort. Even later waren ze heerlijk ontspannen met elkaar aan het stoeien. Toen we genoeg gezwommen hadden liepen we het strand weer op, helemaal bovenaan tegen het hek bij het helmgras, en gingen lekker in de zon liggen bakken.

Tif en ik keken elkaar aan en trokken onze zwembroek uit, de anderen zaten even sip te kijken maar wilde toch niet achterblijven, even later zaten we allen lekker in ons blootje in de zon te bakken. Tif en ik gingen weer liggen, Johan en Chantal ook, en ik zag dat Johan zachtjes Chantals arm streelde. Toen haar zij, en haar schouder. Ik gaf Tif een vette knipoog, en kroop lekker op mijn zij tegen haar rug aan. Haar billen voelde door het zeewater lekker koel en fris aan.

Met een hand spreidde ze haar billen ietsjes en mijn jantje gleed tussen haar billen tegen haar rozetje aan. Daar was het lekker warm, en mijn lul reageerde met half stijf te worden. MMmmm, bromde Tif, heerlijk, heb jij wel eens aan anale seks gedaan? Nee, zei ik, maar als ik het zo aanvoel, lijkt het me best wel opwindend, moeten we toch eens proberen! Ja, lekker, fluisterde Tif, mijn poesje wordt al nat bij het idee…. Bij de anderen was het stil geworden, en toen we keken hadden we kennelijk een fase gemist, want ze lagen elkaar met gesloten lippen heerlijk teder kleine kusjes te geven.

Chantal streelde Johan over zijn rug, en ik zag hem af en toe rood aanlopen. Chantal kreunde, en ging weer op haar rug liggen. Eventjes, zei ze, voor mijn rug verbrand. Johan protesteerde niet, nu had hij ongegeneerd vrij uitzicht over haar heerlijkheden. Toen ook Johan zich omdraaide, had hij een ferme erectie met aan de kop van zijn lul een grote dot zand , blijven kleven aan zijn voorvocht.

Goed zo, spinde Tif, dat gaat de goede kant op. Ik zei als je rug dreigt te verbranden, kan je beter even in het strandtentje gaan liggen, uit de zon! Goed plan, zei Johan, en omdat wij opstonden om in zee te gaan, verkaste zij de spullen. We gingen in de branding zitten en voelde de zee om onze blote lijven heen spoelen. Inderdaad een heel bevrijdend gevoel, zei Tif. Toen ik vanaf de vloedlijn omkeek naar de anderen, zag ik ze op hun zij buik aan buik liggen, waarbij Chantal een been had opgetrokken en om Johan heen had geslagen, met haar hiel tussen zijn billen.

We liepen terug, en toen we in de zon weer naast hen neerplofte, keek Johan me schaapachtig aan, en ik realiseerde me dat met die kop met zand op zijn leuter van neuken geen sprake kon zijn. Waarom gaan jullie niet ook even in het water? Lekker, ze Chantal, stond op en trok Johan aan zijn hand overeind. Geen gezicht, die erectie met een eikel vol zand. Opgelucht liepen ze hand in hand naar de zee, en gingen tot hun middel in het water. Daar gingen ze verder staan kussen, en zag niemand wat ze deden.

Omdat Johan zowat op springen stond, leek het me wel wat als Chantal hem even lekker aftrok, en aan hun bewegingen te zien was dat inderdaad het geval. Zaterdagavond Ik keek op mijn horloge, en zag dat het etenstijd was geworden. We hadden allemaal lekker trek gekregen door de gezonde zeelucht, en kleedde ons aan.

Omdat de zwemkleding droog was hadden we aan gympen en een Tshirt genoeg. We reden naar de Cocksdorp, en haalde bij de friettent op de hoek een lekkere baal patat en een snack en een suikervrije Cola, en gingen dat op het parkeerterrein in de auto lekker oppeuzelen. We tuften terug naar de camping, de meiden trokken een ouderwets degelijk badpak aan, en we spoelden de zee van ons af in het zwembad van de camping. We liepen terug naar de caravan, verwisselde het zwemgoed voor een short en Tshirt, en gingen in de voortent het 8 uur TV-Journaal kijken.

Toen Chantal de caravan inliep en doorkreeg dat haar bloemetjes-slipje niet meer op de plaats lag waar ze het had achtergelaten, maar op de badkamervloer in een hoek van de caravan, pakte het op, keek ze Johan onderzoekend aan, en lachte. Wat is dat toch, dat mannen altijd maar aan slipjes ruiken? Ik zal het je uitleggen, zei ik. Heerlijk lekker languit op het grote tweepersoonsbed. Op een gegeven moment zouden we de familie Langelaar op visite krijgen en ik kreeg het al benauwd bij het idee met de hele dag visite in huis.

Nog voor dat ze er waren vertrok ik stilletjes zonder wat te zeggen. Af en toe gluurde ik door de gordijntjes heen om te kijken of ze er al waren. Na een uurtje waren ze er. Het echtpaar had twee kinderen althans de oudste was al een echte dame zo te zien en daarna was ze per ongeluk jaren later nog eens zwanger geworden en huppelde er nu een klein jochie van 4 bij ons achter. Ik besloot toch maar eens om poolshoogte te gaan nemen bij de gasten. Ik herkende ze nog wel van een aantal jaren terug.

De familie Langelaar wilde wat van de omgeving zien en vroegen mij of ik ook mee ging. Daar had ik dus helemaal geen zin in en aan het gezicht van hun dochter te zien had ze er ook geen zin in. De Dochter heette Manon en ik vroeg haar of ze geen zin had hier te blijven. Vragend keek ze haar ouders aan en ze vonden het goed. Niet lang daarna hadden we het Rijk alleen.

We gingen in de tuin zitten en ze vertelde wat over zichzelf. Net 16 was ze en had eigenlijk liever thuis gebleven vandaag maar haar ouders waren streng en ze moest dan ook mee. Ach stelde haar gerust door te vertellen dat we nu rust hadden. Ze voelde zich steeds meer op haar gemak. Ze vond dat we zo een grote tuin hadden en stond op om de tuin in te gaan. Ik liep haar achterna. Toen zag ze de caravan. Is die van jullie vroeg ze meteen ik knikte en hoopte dat ze er niet naartoe wilde.

Dus we kunnen er zo in kijken ik knikte en wilde de andere kant op lopen maar Manon stond al bij de deur van de caravan die ik niet op slot had gedaan.

Terwijl ze deur openmaakte bedacht ik me of er niks lag wat ze beter niet kon zien maar Manon was al binnen. Ik liep achter haar aan en ze vond het wel knus zo een caravan.

Ze ging aan het tafeltje en ik nadat ik de deur had dicht gedaan tegenover haar. Ze keek nieuwsgierig in het rond. Mooi hoor zo een caravan gezellig hoor. Ze stond op keek naar het keukentje en zag toen een schuifdeur de deur naar het slaap gedeelte. Ze een gilletje van opwinding toen het grote bed zag. Ze trok meteen haar schoentjes uit en kroop op het bed.

Ze ging zitten en deed de gordijntjes dicht. Oh wat gaaf is dit net een mini huisje doet het lichtje het ook. Ik knipte het lampje aan je ziet het t beste met schuifdeur dicht zei ik.

Ik trok ook mijn schoenen uit en kwam op bed. Toen de schuifdeur dicht was kon je het mooie kleurtje van het lampje veel beter zien. We lagen nu naast elkaar op het bed naar het plafond te staren. Het is net alsof we op vakantie zijn, best romantisch zo een caravan.

Ze vroeg of er soms nog spullen in de kastjes lagen voor ik wat kon zeggen stond ze alweer te neuzen in het kastje van mijn moeder. Zo zo jou moeder heeft nog best sexy onderbroeken hoor er kwam een hele stapel uit de kast en 1 voor 1 liet ze me de broekjes van mijn moeder zien. Jou moeder is een stuk moderner dan de mijne zei Manon vastberaden nadat ze alle broekjes had bekeken. Ik zei maar dat de broekjes van me moeder me nooit zo hadden geïnteresseerd.

En jij ben jij modern wat je slipjes betreft vroeg ik stoer om van onderwerp te veranderen. Ze viel even stil en vertelde toen dat doordat haar ouders zo streng waren het moeilijk was voor haar. Wat ze echt wilde mocht meestal niet maar stiekem kocht ze soms wel iets.

En wat heb nu aan een mooie of een tuttige. Ze durfde me zelfs even niet aan te kijken toen ze zei een tuttige. Hoe tuttig is tuttig voor jou Manon, hier kijk zelf maar dan zei ze direct.

Langzaam deed ze haar broek los en deed hem onwennig omlaag. Ze had inderdaad niet echt een sexy slipje aan maar haar figuur was goed. Ze deed haar broek helemaal uit en pakte een kanten slipje van mijn moeder, hier dit staat toch veel leuker zei ze een beetje verdrietig. Misschien wel Manon maar dan niet die van mijn moeder, ik vertelde dat mijn zus die er toch niet was vast wel iets moois had in haar kast, mijn zus was twee jaar ouder dan mij en kleedde zich altijd erg sexy.

Ik zei Manon op me te wachten en rende door de tuin het huis weer in. De kast van mijn zus had geen geheimen voor mij ik neusde wel vaker tussen haar lingerie als ze er niet was en ik pakte dat wat ik het mooiste vond uit de kast en vergat de behaatjes niet natuurlijk. Toen ik terug kwam in de caravan zat Manon nog steeds in haar onderbroek op bed. Kijk wat ik heb meegenomen zei ik enthousiast. Manon vroeg of mijn zus dat niet erg vond.

Ik zei haar wat niet weet wat niet deert joh. Ze bekeek gespannen de lingerie die ik mee had genomen. En ik mag het ook passen vroeg Manon ongelovig. Ik knikte, waar kan ik me omkleden dan?

Hier ziet niemand je toch Manon. Jij bent er toch zei ze verlegen, ik gaf meteen aan dat ik toch ook moest zeggen of het mooi zou staan. Ook de behaatjes vroeg ze verlegen en ik knikte weer. Ze begon de knoopjes van haar bloesje los te maken. Daar zat ze Manon in haar ondergoed bij mij in de caravan. Het was een mooi slank meisje haar lange haren vielen over haar schouders.

Ze zocht een setje uit om te passen. Ze deed haar behaatje af en hield meteen haar handen voor haar borsten. Ik pakte het behaatje en wilde het haar geven maar als ze het wilde pakken moest ze haar arm uitstrekken en zou ik haar borsten zien.

Durf je niet vroeg ik, ik vind het een beetje eng nu jij er bij bent. Doe maar net alsof ik er niet ben joh of wil je dat ik weg ga. Ze schudde van niet en besloot het behaatje te pakken en meteen zag ik haar mooie ronde borstjes. Je bent mooi zei ik zacht. Ze deed het behaatje gauw om en ik gaf haar het slipje wat er bij hoorde. Haar eigen onderbroek ging uit en ik zag haar zwarte schaamhaar tevoorschijn komen. Ze trok het slipje van mijn zus aan en ging op bed staan. Ze ging weer zitten en bekeek zichzelf.

Haar borsten paste goed in het behaatje en ik voelde me toch wel opgewonden worden. Zit het lekker Manon en het is zo een lekker zacht stofje voel maar, waar moest ik in godsnaam voelen aan de stof. Voorzichtig voelde ik aan haar beha en wreef zacht over de stof die over haar borst zat.

Jij bent de eerste jongen die me zo ziet en ik voelde me trots. Ik vind je wel leuk zei ze super zacht ik jou ook hoor Manon. Ze ging weer liggen en ik kwam op me zij naast haar liggen. Manon staarde omhoog en was stil.

Grote natte kut neuken in de caravan

Author: Velva Stroup