Buurjongen neukt buurvrouw picer sex

buurjongen neukt buurvrouw picer sex

Ik kan niet anders dan ja pascal zeggen hij maakt me los. Blond , homo , Pijpen , Superjong , vastbinden. Het verhaal over Pascal. Hoe een jongen er bij komt om een man vast te bin-den,en verder gaat met hem.

Hij zal wel meerde ke-ren,met anderen wat gehad te hebben. Hoewel hij nog veel plezier zal beleven van de buurman,die vaak in die week naak zal zijn….

In dit verhaal ben ik het buurjongetje. In woonde ik als 10 jarige op een appartement met mijn gescheide moeder. Soms moest ze weg als ik thuis was en dan lette mijn eveneens gescheide buurman die op dezelfde etage woonde op.

Die was ongeveer Dan zetten ze de deuren tegen elkaar open en kon hij me in de gaten houden en ik hem. Zo was mijn moeder weer eens op een avond weg. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang. Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt.

Ik was in mijn hemdje en slipje. Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan. Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen.

Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me. Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek. Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde.

Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten. Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan. Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht. Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen.

Hij kreunde van genot. Uit nieuwsgierigheid trok ik zijn voorhuid achteruit en streelde ik zijn eikel. Toen groeide er een lekker gevoel in mijn lendenen,buik en geslacht en kreeg ik mijn eerste droge orgasme van die avond. Uit ervaring wist ik dat ik er wel 4 na elkaar kon krijgen. Ik hoopte even dat ik mijn buurman-vriend kon trakteren op mijn jongetjessap.

Op dat moment schokte zijn hele lijf en spoot hij een enorme straal zaad in mijn gezicht. En nog een paar. Hij draaide zich om en begon het van mijn gelaat af te likken en in zijn mond te houden. Toen hij me aan mijn oorlelletje likte en in mijn nek ,kwam hij langzaam met zijn lippen bij de mijne,drukte met zijn tong mijn lippen open,en sloop naar binnen.

Alsof ik nooit anders heb gedaan lagen we elkaar toen ongeveer een vijftal minuten te tongen. Hij speelde met mijn pik en maakte me weer een keertje klaar. Effe later draaide hij me op mijn rug,en boog mijn benen omhaag naar mijn nek,en effe later op zijn schouders. Hij haalde een beetje met zijn sperma vermengde spuug uit zijn mond,wreef het over mijn sterretje en effe later voelde ik zijn grote eikel er tegenaan drukken.

Voorzichtig duwde hij hem tegen kontgaatje,en toen zijn eikel er inzat en door de sluitpier plopte was ik me bewust dat ik geneukt zou worden als een klein meisje. Het deed wel even pijn toen hij zich in beweging zette en wat dieper doordrong,maar het drukkende lekkere gevoel nam de bovenhand alsof ik helemaal gevuld werd als een kerstkalkoen. En daar leek het wel op,Ik zag zijn dikke paal tussen mijn benen. Met lichte bewegingen drukte hij het ding steeds dieper en dieper in mijn kleine gaatje.

Ik voelde hem echt binnen in me schuiven en me helemaal vullen. Als de eikel mijn prostaat beroerde schokte het genot door me heen. Ik kwam weer klaar en dat wel een minuut minuut duurde. Toen ik effe was bijgekomen van mijn orgasme merkte ik dat we allebei zweetten als otters. Het droop in dikke druppels en stralen van ons af. Ondertussen was hij met zijn paal van 25 cm reeds voor de helft bij me binnen. Langzaam krikkend met zijn heupen en zijn ogen gesloten door het genot dat ik hem verschafte,neukte hij zich langzamerhand helemaal in me.

De hele 25 cm lul schoof langzaam en voorzichtig over en weer in mijn buit,en ik voelde die op en afpompen door de massa ervan. Dit moest het zijn wat een meisje meemaakte als een sterke man haar nam voor zijn eigen genot. Ik wou wel een meisje zijn. Een kindje bij me maken. Zo lagen we een minuut of tien met elkaar te neuken.

Of tenminste hij neukte mij. En we praatten ondertussen over geile dingen tegen elkaar. Dat maakte hem erg geil en mij ook,en ik kwam weer klaar voor de vierde keer toen hij me aan het masturberen was terwijl we lagen te tongzoenen en vrijen. Eenmaal klaargekomen hield hij op met voorzichtig neuken en begon hij ineens erg fel en bruut in en uit me te roeien met zijn stormram. Hij vergat zichzelf,en terwijl ik onder hem wreed werd over en weer geschud onder zijn stoten spoot hij me helemaal vol.

Zijn lekkere heilige zaadjes in me. Scheut na scheut na scheut,tot hij volledig leeg op me bleef liggen met zijn zware lijf. Niet dat Carin niet meer van hem houd maar zij heeft wel eens tegen mijn vrouw, Maaike gezegd dat hun seksleven hierdoor op een heel laag pitje gloeit. Omdat een gewoon nummertje neuken er niet meer inzit. Hij kan er wat van. Het is een echte rooie haan en kan wild te keer gaan. Wij waren weer eens bij elkaar, dat gebeurd zeker twee tot drie keer in de maand en gaan er ook samen op uit.

Zou jij, Jan, met mij naar bed willen en mij neuken en zorgen dat ik zwanger van je wordt? Al zou hij wekelijks met jou naar bed gaan om je te neuken. Ik weet wat jij mist, maar hoe denk jij er over Hans?

En het gekke is; ik wil er best eens bij zijn om te horen hoe ze zal genieten want toen wij vroeger nog gewoon neukte kon ze als een beest te keer gaan in bed. Ik was altijd al een geil beest in bed en ook daar buiten. Dat zien jullie aan die twee van ons. Dat zijn lekkere rooien. Reken daar maar op. Ik ben al een paar jaar geleden gestopt met de pil dus ik ben goed onbeschermd. Wij kwamen naakt de slaapkamer op waar Hans naakt in een gemakkelijke stoel zat en Maaike naakt op een krukje naast hem.

Ik zag dat Hans best een aardige lul had en zijn hand zat tussen de benen van Maaike. Hij zat aan haar kut die nat was… Carin ging op bed liggen en opende haar benen. Haar kut stond ook wat open en was vet maar dat had ik in de badkamer al gevoeld en ik schoof mijn lul in één keer naar binnen. En voordat ik het door had kwam zij al klaar. Via een spiegel boven het bed zag ik Maaike snel op haar hurken zitten en ze nam zijn lul in haar mond.

Ik bleef nog even op haar liggen en ik voelde haar kutje knijpen.

.

MOOIE LEKKERE MEIDEN PRIVEONTVANGST HOEREN

Naar de politie gaan of gewoon luisteren? Via een spiegel boven het bed zag ik Maaike snel op haar hurken zitten en ze nam zijn lul in haar mond. Geplaatst op vrijdag 13 oktober door Jan. Haar handjes langs haar lichaam met gebalde vuisten. Mercedes voelde zich in ieder geval niet sexy of aantrekkelijk in deze vormeloze outfit! LEKKERE GEILE KUTTEN Ik liep terug naar het raam en keek naar buiten. Hier was ze natuurlijk op uit geweest. Mercedes ging naast hem op de bank zitten en haalde heel even haar hand door zijn haren. Drie weken zonder seks was gewoon te lang voor Astrid. Je kunt jezelf toch niet aftrekken terwijl je bij mij op bezoek bent!

Buurjongen neukt buurvrouw picer sex

: Buurjongen neukt buurvrouw picer sex

Vanavond sexdate neuk me snel Plassex lesbo opa neukt buurvrouw
GROOTSTE KUT OOIT NAAKTE MEIDEN NL Erotische massage gorinchem geile strakke kutjes
LESBO NAAKT LIVE SEX FILM 367
PRIVE ONTVANGST TERNEUZEN ZITTEND NEUKEN Sex contakt sex in sexclub

Author: Lucile Khouri